Патріарх Кирило цинічно закликав до перемир’я на Різдво

Патріарх Московський Кирило виступив із закликом встановити Різдвяне перемир’я.

Сьогодні, 5 січня патріарх Московський, настоятель Російської православної церкви Кирило виступив із закликом встановити Різдвяне перемир’я. Про це повідомляється на офіційному сайті РПЦ

Читайте також: У шафі шукав бандерівців: бурят-мародер очно зустрівся з чернігівчанами

Кирило закликав припинити вогонь і встановити Різдвяне перемир’я з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня аби православні могли відвідати службу у Різдвяний Святвечір. 

“Я, Кирило, Патріарх Московський і всієї Русі, звертаюся до всіх сторін, залучених до міжусобного конфлікту, із закликом припинити вогонь і встановити Різдвяне перемир’я з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня, щоб православні люди могли відвідати служби в Різдвяний Святвечір та в день Різдва Христового”, — йдеться у зверненні патріарха. 

Нагадаємо, Патріарх Кирило заявив, що смерть на війні в Україні «змиває гріхи». Глава РПЦ запевнив паству, що окупанти участю у російському вторгненні зможуть «спокутувати» свої гріхи.

Читайте також: Ердоган та Путін по телефону поговорили про Україну: подробиці

Раніше, президент України Володимир Зеленський пропонував Росії на Різдво припинити агресію і розпочати виведення військ. Кремль у відповідь виключив таку можливість.