У британській розвідці пояснили високі втрати армії Росії

Через свої непрофесійні дії в армії Росії мають високий рівень втрат серед російських військовослужбовців.

Українські сили 31 грудня завдали удару по будівлі ПТУ-19 в окупованому Росією місті Макіївка поблизу Донецька, яке окупанти захопили для використання у військових цілях. Через непрофесійні дії російських військ, вони втрачають багато особового складу. Про це повідомляють у Міністерстві оборони Великої Британії. 

Читайте також: У США розповіли про роботу з блокування постачання іранських дронів РФ

Будівля була повністю зруйнована й Міністерство оборони Росії підтвердило, що загинуло 89 російських військовослужбовців.

Аналізуючи масштаби пошкоджень, можна стверджувати, що поблизу розміщення військ зберігалися боєприпаси, які здетонували під час удару, спричинивши вторинні вибухи.

У розвідці вважають, що російські військові мають досвід небезпечного зберігання боєприпасів ще задовго до нинішньої війни, але цей інцидент підкреслює, як непрофесійні дії призводять до високого рівня втрат серед російських військовослужбовців.

Читайте також: ЗСУ відбили 10 атак й уразили пункт управління БПЛА окупантів — Генштаб

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що за добу ЗСУ було знищено понад 700 окупантів та ППО. З початку повномасштабного вторгнення втрати РФ у загальному становлять 108 910 окупантів.