Окупанти продовжують викрадати мирних жителів Херсонщини

Поліція встановлює місцеперебування трьох чоловіків — мешканців Олешок, Генічеського району та Верхньорогачицької громади.

На тимчасово окупованій частині Херсонщини окупанти продовжують викрадати людей. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Читайте також: Названо суму збитків України через війну

Повідомляється, що поліція встановлює місцезнаходження 50-річного мешканця Верхньорогачицької громади, якого окупанти викрали та відвезли у невідомому напрямку. Нині про його долю нічого не відомо. Також встановлюється місцезнаходження 55-річного жителя Генічеського району.

«Встановлено, що чоловік рухався власним автомобілем Ford Transit, його зупинили окупанти і затримали. Більше чоловіка ніхто не бачив, на зв’язок із рідними він не виходить», — повідомляють у поліції.

За повідомленням поліції, розшукується і 61-річний мешканець Олешки.

«За наявною інформацією, на початку листопада 2022 року чоловік виїхав у напрямку АР Крим, а в м. Вірменську його затримали представники російських спецслужб. Відтоді сім’я не має інформації про долю чоловіка», — йдеться в повідомленні.

Раніше Зеленський заявив, що РФ намагається відстрочити свою поразку. Президент зазначив, що будь-яка спроба нового наступу РФ має провалитися. Це буде фінальна поразка держави-терориста.