Масована ракетна атака по Україні: подробиці про “прильоти” та наслідки

Після масованої ракетної атаки по Україні голови ОВА та заступник Керівника Офісу Президента повідомили про наслідки.

Сьогодні, 29 грудня Росія завдала ракетного удару по Україні. Повідомляється про вибухи у багатьох областях. Не минулося й без “прильотів”. 

Читайте також: Буде понад 100 ракет у кілька хвиль: Арестович про ракетну атаку

Повідомляється, що о 09:08 у Києві було чутно вибухи. Згодом, заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив, що у Дарницькому районі у приватному секторі упали уламки російських ракет.

“Внаслідок ранкової атаки ворога постраждало 3 людей, серед них 14-річна дівчинка. Всім надається допомога. На місці працюють рятувальники. От так виглядає передноворічний терор росії”, — написав він.

Згодом, начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов показав проліт російської ракети у регіоні. 

Про приліт у селі біля Івано-Франківська повідомив заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко. Він написав, що ракета потрапила у житловий будинок й чудом не вибухнула. 

Кирило Тимошенко також повідомив про те, що у селі під Одещиною уламки ракет впали на житловий будинок. Наслідки ще уточнюються. 

Читайте також: Росія випустила по Україні понад 120 ракет — Подоляк

О 09:51 голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомив про 4 “прильоти” по Харкову. 

“Харків та Харківська область під ударами ворожих ракет. Попередньо, є прильоти 4 ракет, ймовірно С-300, в Немишлянському та Основ’янському районах. Під прицілом — критична інфраструктура. На місці працюють рятувальники. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється”, — написав він.

Нагадаємо, у Київській, Сумській, Полтавській та Львівській області вибухи. Росія завдає масованого ракетного Удару по всій Україні. Вибухи пролунали у багатьох областях.