У британській розвідці пояснили, чому Кремінна так важлива для армії РФ

Через важливе логістичне значення для російської армії, цьому напрямку будуть надавати пріоритет в утриманні оборонної лінії.

Росіяни змінили обороною біля Кремінної, що на Луганщині, адже напрямок під постійним тиском українських сил. Через важливе логістичне значення для російської армії, цьому напрямку будуть надавати пріоритет в утриманні оборонної лінії. Про це повідомляють у Міністерстві оборони Великої Британії. 

Читайте також: ЗСУ отримали нові ударні дрони Punisher: що відомо

У розвідці повідомляють, що місто Кремінна стало відносно вразливим після того, як у жовтні українські війська просунулися на захід через місто Лиман.

За даними британської розвідки, Росія побудувала нові великі оборонні споруди в цьому районі та, ймовірно, надаватиме пріоритет утриманню лінії фронту саме тут. 

Це пояснюється тим, що цей район має важливе логістичне значення для російського фронту на Донбасі, а також є важливим містом у Луганській області.

Читайте також: Окупанти вдарили ракетами по Харкову

Нагадаємо, в ISW повідомили, що РФ прагне змусити Захід тиснути на Україну. Москва прагне вплинути на Київ через західних чиновників, щоб вести переговори на вигідніших для себе умовах.