На російському авіаносці «Адмірал Кузнєцов» сталася пожежа: що відомо

На російському крейсері сталося загоряння.

На російському авіаносному крейсері «Адмірал Кузнєцов» сталася пожежа. Відомо, що зараз авіаносець стоїть на ремонтному заводі «Звездочка» в Мурманську. Про це повідомляють у російському ЗМІ ТАСС.

Читайте також: У британській розвідці назвали нову роль армії Лукашенка у війні проти України

«На борту «Адмірала Кузнєцова», що стоїть у сухому доці судноремонтного заводу «Звездочка», сталося загоряння. Постраждалих немає, евакуйовано 20 осіб», — йдеться у повідомленні. 

Згодом РосЗМІ повідомили, що на крейсері було локальне загоряння і його загасили об 11:30 сили особового складу та представники пожежних служб, які перебувають на території заводу. 

Читайте також: Погрожувала розстрілом за відмову “голосувати”: у Херсоні затримали колаборантку

Для довідки. «Адмірал флоту Радянського Союзу Кузнецов» — це радянський (до 1991 року) і російський авіаносний крейсер, який був побудований в останні роки існування Радянського Союзу на Чорноморському суднобудівному заводі в Миколаєві (УРСР) для ВМФ СРСР. На крейсері провести зльотно-посадкові операції в морі з літаками МіГ-29К або Су-27К. 

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що Росія втратила понад 100 тисяч солдатів. За минулу добу українські сили знищили 660 окупантів.