Президент назвав гарячу точку на фронті

Цей регіон до приходу Росії був одним із найсильніших в Україні, а зараз РФ його «руйнує просто до випаленої землі».

Бахмут залишається однією з найгарячіших точок на фронті. При цьому він «ламає» вже не тільки російську армію, а й найманців, проте Володимира Путіна не зупиняють навіть 100 тисяч втрачених життів його громадян. Про це у понеділок, 19 грудня, заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

 

«Бахмут залишається найгарячішою точкою на всій лінії фронту — понад 1300 кілометрів активних бойових дій. Ще з травня окупанти намагаються зламати наш Бахмут, але час іде, і Бахмут ламає вже не лише російську армію, а й російських найманців, які прийшли на заміну втрачених армією окупантів.

 

Тільки вдумайтесь у це: Росія вже втратила в Україні майже 99 тисяч своїх солдатів. Цими днями буде 100 тисяч втрат окупантів. Заради чого? Відповіді це питання ні в кого у Москві немає. І не буде.

 

Вони ведуть війну і витрачають життя людей — інших людей, не своїх близьких, не своїх власних життів, а інших, і тільки тому, що якась там купка в Кремлі не вміє визнавати помилки і страшенно боїться реальності. Але реальність каже сама за себе», — сказав Зеленський.

 

Президент також висловив подяку всім українським бійцям, які героїчно тримають Бахмутський напрямок, Соледар, Авдіївку, Мар’їнку, Кремінський напрямок та весь Донбас — «регіон, який до приходу Росії був одним із найсильніших в Україні і який Росія руйнує аж до випаленої землі».

 

«Навіть така жорстокість ворогові нічого не дасть», — додав він.

 

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet