Як тільки Путіна не стане, Ічкерія стане вільною країною — Данілов

Путін боїться Кадирова, тому він та його спільники мають все, що потрібно в обмін на те, щоб Ічкерія була у складі РФ.

Ічкерія стане вільною країною, які тільки не стане президента Росії Володимира Путіна. Глава Чечні Рамзан Кадиров та його спільники отримують все, що потрібно, адже Путін дає їм гроші, ордени та преференції в замін на те, щоб Ічкерія була у складі РФ. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв’ю для «Української правди».

Читайте також: ПВК “Вагнер” використовує засуджених, як витратний матеріал на Донеччині — БР

“У Російській Федерації є окремо російська армія, є окремо армія Кадирова. Якщо Путін не дав би повну свободу дій, не дозволяв би Кадирову та всім його спільникам безкарно робити все, що їм заманеться в будь-якому місті Російської Федерації, тоді б Ічкерія давно повстала і була уже вільною. У них є така домовленість, що Путін дає все: гроші, преференції, можливості, ордени, ну все. Взамін Ічкерія залишається у складі Росії”, — заявив Данілов. 

Він наголосив, що як тільки не стане російського диктатора, Ічкерія стане вільною країною навіть, якщо там не буде Кадирова.

“Чи то з Кадировим, чи то без Кадирова, повірте, це відбудеться обов’язково і дуже-дуже швидко. Тому що це – окрема країна, яка не має відношення до Російської Федерації від слова зовсім. Інша ситуація – всі знають, в тому числі Кадиров, що саме Путін дав команду убити батька Кадирова. І по законах, які є в цього народу, має бути обов’язкова відповідь. Чому це Кадиров не робить, вже окрема розмова”, — повідомив секретар РНБО.

Читайте також: Нічна атака дронів: що пошкоджено в Україні

Данілов заявив, що Путін насправді боїться Кадирова, адже це та людина, яка може створити “величезний клопіт”.

Нагадаємо, Олексій Данілов розповів, на скільки атак у РФ залишилося запасів ракет. У Росії залишилися ракети С-300, які вони використовують зараз для ударів по українських містах. Цих ракет у росіян більш-менш достатньо.