Харків знеструмлений: окупанти вдарили по інфраструктурі

Росіяни б’ють по критичній інфраструктурі Харкова. Місто знеструмлено.

Російські загарбники другий день поспіль б’ють по інфраструктурі Харкова. На цей час місто знеструмлене, проте працюють “Пункти Незламності”. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов у Telegram

Читайте також: Уночі окупанти обстріляли Марганецьку громаду — ОВА

“У Харкові другий день поспіль вибухи. Попередньо під ракетним ударом інфраструктурний об’єкт. Можуть бути проблеми з електрикою. Будьте обережні та перебувайте в укриттях”, — написав Терехов.

Мер Харкова нагадав про «Пункти Незламності», де можна зарядити телефони й зігрітися. 

“Харків знеструмлений, але працюють усі «Пункти Незламності», де можна зігрітися, підзарядити телефон, там є гарячий чай та інтернет. Вистоїмо і переможемо!”, — додав він. 

Про удар по критичній інфраструктурі повідомив й голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Читайте також: Понад 4 тис росіян звернулися до проекту Хочу жити

 

“Окупанти завдали 3 удари по критичній інфраструктурі Харківщини. За попередньою інформацією, постраждалих немає”, — написав він. 

Він додав, що окупанти влучили в об’єкт інфраструктури в Чугуївському районі.

“Є влучання у об’єкти критичної інфраструктури в Чугуївському районі. Попередньо — без постраждалих. Можливі перебої із електропостачанням”, — написав Синєгубов. 

Читайте також: Колишній прем’єр РФ спрогнозував, коли Путін втратить владу

Нагадаємо, по Україні оголошено повітряну тривогу: відомо про влучання та роботу ППО. По всій Україні оголошено повітряну тривогу. Голови ОВА попередили про ракетну небезпеку та роботу ППО.