Укріплення, які будує Росія навколо Сватового — малоефективні, — БР

У британській розвідці вважають, що оборонні позиції, які росіяни будують навколо Сватового вразливі до сучасного озброєння.

Протягом останніх тижнів російська армія займається створенням оборонних позицій вздовж лінії фронту. Відомо, що вони надають пріоритет північному сектору навколо міста Сватове. Про це повідомляють у Міністерстві оборони Великої Британії. 

Читайте також: Уночі окупанти обстріляли Марганецьку громаду — ОВА

У розвідці повідомили, що російські споруди відповідають традиційним військовим планам окопування, які майже не змінилися з часів Другої світової війни.

“Такі споруди, ймовірно, будуть вразливими до сучасних високоточних непрямих ударів. Будівництво основних оборонних ліній є ще однією ілюстрацією повернення Росії до позиційної війни, від якої більшість сучасних західних збройних сил значною мірою відмовились протягом останніх десятиліть”, — додали у розвідці. 

Нагадаємо, понад 4 тис росіян звернулися до проекту Хочу жити. З військовослужбовцями та мобілізованими РФ проводяться всі необхідні роботи для того, щоб ця процедура була безпечною.