РФ обстріляла пункт Червоного Хреста у Херсоні: загинула волонтер

Під час чергового російського обстрілу Херсона снаряд потрапив до пункту Червоного Хреста, в якому на той момент надавали допомогу людям.

Росіяни обстріляли пункт допомоги Червоного Хреста у Херсоні. Загинула волонтер, парамедик. Про це у четвер, 15 грудня, повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

 

«Мої співчуття рідним… Тільки з початку цієї доби Росія вже понад 16 разів обстріляла Херсон! Тільки за один день! І так — щодня», — зазначив глава держави.

 

Також він повідомив, що окупанти сьогодні знову обстрілювали громади Харківської області.

 

 

У свою чергу, голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич уточнив, що внаслідок російських обстрілів у Херсоні в четвер, 15 грудня, загинули дві особи, ще дев’ятеро людей отримали поранення.

 

«Серед загиблих — волонтер і член загону швидкого реагування міжнародної організації. Під час обстрілу вона якраз допомагала людям», — уточнив він.

 

 

Повідомлялося, продовжуються сильні обстріли об’єкта критичної інфраструктури в Корабельному районі Херсона. У четвер, 15 грудня, місто було повністю знеструмлене через ворожі обстріли.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet