Ворог пошкодив об’єкт критичної інфраструктури в Куп’янську — ОВА

Також у Куп’янському районі через ворожі обстріли горіла двоповерхова адмінбудівля. Жертв та постраждалих немає.

Окупанти вдарили з комплексів С-300 по місту Куп’янськ та завдали шкоди об’єкту критичної інфраструктури. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синегубов.

Читайте також: Названо умову, за якої Байден схвалить передачу Patriot

«Близько 23:45 у м. Куп’янськ внаслідок обстрілу із ЗРК С-300 пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури. Крім того, у Куп’янському районі через ворожі обстріли горіла двоповерхова адмінбудівля. Жертв і постраждалих немає», — написав він.

Повідомляється, що також окупанти завдавали ударів по позиціях ЗСУ в районах населених пунктів Червона Зоря, Червоне, Стариця, Дворічна та Новомлинськ.

«За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, у смт Ківшарівка Куп’янського району 63-річна жінка отримала осколкове поранення. Госпіталізована у середньому стані», – додав голова Харківщини.

Раніше Зеленський заявив, що прапори спортсменів РФ – у плямах крові. Будь-які ідеї, як повернути російських представників на міжнародні змагання – це ідеї про те, як дозволити винним у терорі сказати своєму суспільству, що світ нібито прощає терор, вважає президент України.