Вибух у начальника поліції Польщі: ЗМІ дізналися причину

Польська влада заявила про вибух подарунку від українців, але не згадала, що це був за подарунок

Вибух у будівлі Головного управління поліції Польщі, через який постраждали поліцейські, ймовірно, стався через необережне поводження з подарованим в Україні гранатометом. Про це пише польське видання Wyborcza з посиланням на свої джерела.

Читайте також: Польща заблокувала 18 млрд євро допомоги Україні – ЗМІ

«Причиною вибуху став постріл з гранатомета, який зберігався в «засекреченому приміщенні». Причину інциденту не встановлено, але за словами однієї людини, яка має доступ до місця події, гранатометом гралися співробітники поліції, які знаходилися в кімнаті», – пише видання.

За інформацією журналістів, через вибух головний комендант поліції Польщі Ярослав Шимчик тимчасово втратив слух (на цей момент слух повернувся). Стверджується, що робочий кабінет Шимчика розташований над кімнатою, де стався вибух. У самій кімнаті була пошкоджена стеля. Але чи знаходився комендант у своєму кабінеті чи в кімнаті, де стався вибух, поки що не ясно.

Нагадаємо, раніше сьогодні повідомлялося, що в Польщі у начальника поліції вибухнув подарунок українських чиновників. Польська влада розслідує інцидент із вибухом подарунка, врученого українськими чиновниками польському колезі.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.