У Росії створили “творчі бригади” для підняття бойового духу армії

В Росії вирішили створити “творчі бригади” для морально-психологічної підтримки учасників “СВО”.

Міністерство оборони Росії сформувало «творчі бригади» з акторами та музикантами. У відомстві нагадали, що ще у Велику Вітчизняну війну було організовано близько 2 тисяч фронтових творчих бригад, однак в історії нової Росії це перший досвід. Про це повідомляють російське ЗМІ РБК.

Читайте також: До кінця війни виборів не буде – Корнієнко

Додається, що у так звані “творчі бригади” увійшли як мобілізовані, так і артисти-добровольці. Формування таких бригад пояснюють тим, що вони потрібні для морально-психологічної підтримки учасників “спецоперації”.

“З метою підтримання високого морально-політичного і психологічного стану учасників “СВО” за рішенням міністра оборони Головним військово-політичним управлінням уперше в сучасній історії ЗС РФ сформовано на постійній основі дві фронтові творчі бригади, які складаються з мобілізованих професійних артистів, а також тих, які добровільно вступили на військову службу”, — йдеться в повідомленні.

Читайте також: ППО збили 13 із 13 «шахедів» — Зеленський

Повідомляється, що до бригад увійшли музиканти, драматичні актори, представники театру «Нова опера» і «Современник», професійний художник, артист цирку та вокальні виконавці.

Нагадаємо, у британській розвідці знайшли ознаки нової кризи у верхівці РФ. У розвідці вважають, що критика військового керівництва РФ є ознакою протистояння між впливовими групами.