У Пітері палає завод з виготовлення двигунів для флоту РФ

Завод “Звезда” виготовляє дизельні двигуни для російського флоту.

Сьогодні, 13 грудня сталася пожежа на території заводу “Звезда” у Санкт-Петербурзі, що в Росії. Пожежа сталася у двоповерховій споруді, на території поруч із заводом «Звезда», який виробляє дизельні двигуни, зокрема для Військово-морського флоту Росії. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Читайте також: Втрати Росії на війні перевищили 95 тисяч людей

“Сигнал про загоряння надійшов на черговий пульт о 06:38. До будинку №123 на вулиці Бабушкіна вирушили 35 осіб особового складу та 7 одиниць спецтехніки. Як вдалося встановити, вогонь у двоповерховій будівлі охопив обстановку на площі 200 кв.м. О 07:05 ранку пожежі було присвоєно додатковий ранг 1-БІС”, — йдеться у повідомленні piter.tv

У пресслужбі заводу «Звезда» вранці, 13 грудня повідомили, що на їхній території жодних подій не було. У промзоні загорілася будівля, яка не має стосунку до підприємства. У ПАТ «Звезда», на території промзони біля метро «Обухово» розташовано безліч інших підприємств.  Одне з них і охопив вогонь.

Читайте також: Коли чекати на новий удар по енергетиці: Прогноз ЗСУ

Нагадаємо, вчора, 12 грудня у російському Татарстані палала промзона у 10 тисяч квадратних метрів. Пожежа сталася в цеху з виділення каучуків Нижньокамськнафтохіму.