У Підмосков’ї спалахнув торговий центр: відео

У торговому центрі біля Москви сталася масштабна пожежа.

Сьогодні, 12 грудня стало відомо про нову пожежу в Росії. Відомо, що горить ТЦ «Стройпарк» у міста Балашиха, що за 25 кілометрів від Москви. Про це повідомляють російські Telegram-канали

Читайте також: У Китаї спостерігається різке зростання безробіття — The Guardian

Повідомляється, що на місці працюють пожежники та швидкі. 

О 08:26 повідомили, що пожежа в ТЦ «Стройпарк» присвоєно третій ранг складності. Попередньо, постраждалих немає. Площа пожежі приблизно 200 квадратних метрів. На відкритому майданчику біля ТЦ загорілися будматеріали, вогонь поширився на перший поверх будівлі.

О 08:49 повідомили, що площа пожежі в ТЦ «Стройпарк» збільшилася до 500 квадратних метрів. Попередньо, постраждав один охоронець. Згодом цю інформацію оновили й повідомили, що площа пожежу вже займає 700 квадратних метрів. 

Читайте також: ЗСУ захопили в полон «мисливця на поляків»

О 09:23 у соціальних мережах додали, що площа пожежі в ТЦ «Стройпарк» збільшилася до дев’яти тисяч квадратних метрів. Постраждалого звати Сергій Чистов, йому 39 років. У чоловіка отруєння продуктами горіння та опік верхніх дихальних шляхів.

Нагадаємо, у Підмосков’ї виникла масштабна пожежа в ТРЦ. Горить будівельний гіпермаркет, вогонь охопив площу 17 тис. кв м. За попередніми даними, постраждалих немає.