Росіянина оштрафували за те, що йому наснився Зеленський

Жителя Чити оштрафували за те, що він переказав сон про Зеленського у себе в соціальних мережах.

Центральний районний суд Чити оштрафував місцевого жителя Івана Лосєва на 30 тисяч рублів (480 доларів США) за статтею про «дискредитацію російської армії» після того, як чоловік переказав свій сон про президента України Володимира Зеленського в Instagram.  Про це повідомляє латиське інтернет-видання The Insider.

Читайте також: Путін вперше за 10 років скасував щорічну пресконференцію: що відомо

“Сьогодні наснилося, що мене мобілізували, привезли в якийсь підготовчий табір, і в цей момент туди вривається ЗСУ на чолі із Зеленським, усіх скрутили, збираються розстрілювати, і в цей момент Зеленський проходить повз мене і каже: “О, я твої сторіси в інсті бачив, Слава Україні!» Я йому відповідаю: “Героям Слава!” Зеленський радісно стукає мені по плечу і каже: “Так, його відпустіть, усіх інших розстріляти». І ось ми з ним стоїмо, дивимося на все це, і я йому кажу: “А можна з вами селфі для інсти зробити?” Зеленський каже: “Можна””, — написав Лосєв про свій сон у соціальній мережі. 

Сам автор посту заявив, що у нього не вкладається у голові факт того, що його штрафують за те, що йому наснився Зеленський. 

Читайте також: Зеленський сказав, коли закінчиться війна

“Я не уявляю цього: ефесбешник років 40 із Забайкальська сидів і з серйозним обличчям передруковував мою сторіс про те, як мені наснився Зеленський?! Це ідіотизм”, заявив Лосєв. 

Нагадаємо, у російському Татарстані палає промзона у 10 тисяч квадратних метрів. Пожежа сталася в цеху з виділення каучуків Нижньокамськнафтохіму.