Окупанти розстрілюють червонокнижних птахів на Херсонщині — облрада

На Арабатській Стрілці перебувають птахи, що мігрували сезонно, в основному лебеді. Росіяни «навчаються», стріляючи по них.

На окупованій частині Херсонської області окупанти «розважаються» тим, що знищує червонокнижних птахів, що знаходяться на сезонній міграції. Про це заявив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

Читайте також: Резніков розповів, коли відновиться наступ ЗСУ

«Окупована лівобережна частина Херсонщини страждає від дій окупантів. Арабатська Стрілка і всі санаторії на даний момент — це військова база, куди приходять і ті, що йдуть з ротації, і ті, що прибувають як мобілізовані. Вчора повідомляли, що під час «чергового навчання» окупанти просто почали по побережжі розстрілювати червонокнижних птахів. Арабатська Стрілка завжди була екологічною зоною. Там птахи, які мігрували сезонно, тобто, на даний момент там в основному знаходяться білі лебеді. Окупанти задля розваги їх розстрілюють», — розповів Хлань.

Раніше у ОП озвучили шлях до завершення війни. Михайло Подоляк розповів, від яких чинників залежить завершення війни та відновлення глобальної безпеки.