Племінник Кадирова приїхав до Мелітополя для пограбування населення — мер

Новий “наглядач” приїхав для пограбування зерна та місцевого населення.

На цьому тижні до тимчасово окупованого Мелітополя приїхав новий “наглядач” — племінник глави Чечні Рамзана Кадирова. Він приїхав для того, аби грабувати цивільне населення й українське зерно. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров. 

Читайте також: СБУ оголосила підозру ректору Почаївської духовної семінарії МП

“У місті обговорюють таке питання, що приїхав черговий наглядач від Кадирова. Раніше це був Мурад Саідов, який контролював фінансові потоки й мародерство й викрадення людей”, — повідомив Федоров. 

Мер повідомив, що племінник Кадирова, який у Чечні був міністром аграрної політики, зараз приїхав до Мелітополя грабувати українське цивільне населення. 

Він зазначив, що якщо Кадиров прислав свого племінника, який має відношення до аграрної галузі, то звичайно перш за все окупанти хочуть викрадати зерно в українських аграріїв, які працюють на території тимчасово окупованої Запорізької області. 

Читайте також: ЗСУ за добу знищили 310 російських окупантів — Генштаб

Нагадаємо, Мер Мелітополя повідомив про те, що ЗСУ ліквідували 27 військових угруповань РФ на Запоріжжі. Українські бійці за два останні тижні завдали відчутних втрат ворогові: крім угруповань знищено штаби та склади.