Зеленський розповів, де найбільше відключень

Питання енергетики постійно порядку денному як на Ставці верховного головнокомандувача, так і на урядовому рівні.

Відновити повноцінну роботу української енергетики після російських атак досить складно. А тому значна частина населення живе в умовах аварійних відключень світла. Про це у середу, 7 грудня, заявив президент України Володимир Зеленський.

 

За його інформацією, станом на вечір 7 грудня найбільше відключень у Києві та області, на Львівщині, у Житомирській області, у Хмельницькій, Полтавській, Вінницькій областях та на Закарпатті.

 

«Енергетика — це постійний наш пункт порядку денного і на Ставці, і на урядовому рівні. Провів ще нараду щодо стабілізації енергосистеми та захисту наших електростанцій. Постійно збільшуємо генерацію та постачання електрики — майже щодня додаємо ще обсяг. Але варто не забувати — і не забувати всім, — відновити 100% енергосистеми, якою вона була до початку російського енерготерору, зараз неможливо. Потрібен час», — зазначив він.

 

Зеленський висловив подяку енергетикам, ремонтникам, бізнесу, працівникам комунальних підприємств та місцевій владі, які роблять все можливе, щоб полегшити становище для людей.

 

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet