Під Бахмутом загинули шестеро добровольців із Грузії

Внаслідок бойових дій також було поранено грузинського командира.

Грузинський доброволець Ромео Парулава розповів для грузинського телеканалу «Мтаварі», що група добровольців потрапила в оточення російських бойовиків під Бахмутом. Грузинського командира було поранено і шістьох військових загинули.

Загиблі грузини служили в 57-й бригаді з березня. Під Бахмутом поповнили небесну армію: Авто Руруа, Ромео Пічхая, Ромео Кварацхелія, Бадрі Маркелія, Мераба Аладашвілі та Джаба Хоперія.

Авто Руруа, Ромео Пічхая, Ромео Кварацхелія, Бадрі Маркелія, Джаба Хоперія та Мераба Аладашвілі прибули до України у березні.

Авто Руруа, Ромео Пічхая, Ромео Кварацхелія, Бадрі Маркелія, Джаба Хоперія та Мераба Аладашвілі прибули до України у березні.

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі відреагувала і висловила співчуття у зв’язку із загибеллю добровольців: «У ці важкі хвилини приношу свої співчуття сім’ям, друзям та родичам усіх грузинських бійців, які загинули в Україні».

Зазначимо, що на боці України воюють до 1500 бійців із Грузії. Частина з них проживала в Україні, частина – приїхала як добровольці після 24 лютого. Станом на 4 грудня у боях за Україну загинули 33 грузини.

Раніше ми писали, що США має намір не допустити продаж РФ іранських бойових дронів.