Смертельний Хелловін у Сеулі: серед загиблих є іноземці

Ще 76 постраждалих перебувають у важкому стані у лікарнях, у тому числі 15 громадян інших держав.

 

Число загиблих внаслідок тисняви ​​на святкуванні Хелловіну в столиці Південної Кореї збільшилося до 149, серед них два іноземці. Про це повідомив представник влади Сеула в ефірі телеканалу YTN у неділю, 30 жовтня.

 

За оновленими даними, 76 постраждалих перебувають у важкому стані у лікарнях, у тому числі 15 громадян інших держав. Яких саме, не вказано.

 

Як інформував телеканал, на місце трагедії в центрі Сеула було направлено близько 1700 медиків та рятувальників і 140 машин швидкої допомоги та пожежної охорони.

 

Зазначається, що рятувальники проводили реанімаційні заходи прямо на вулиці. При цьому смерть близько 70 осіб була констатована на місці події, решта померла в дорозі або в госпіталях.

 

Вік більшості жертв не перевищує 30 років.

 

Перші особи Південної Кореї провели екстрену нараду через те, що сталося. Президент країни Юн Сок Йоль закликав оперативно встановити особи всіх загиблих та постраждалих й інформувати їхніх родичів, а також провести ретельне розслідування інциденту.

 

Увага! Фото 18+

 

 

Нагадаємо, трагедія сталася напередодні. У вузькому провулку в центрі Сеула утворилася тиснява, попередньо, через те, що в одному з барів нібито перебувала місцева «зірка».