Медведєв запропонував виконати “умови” аби в українців з’явилося світло. В ОП відповіли

Медведєв запропонував визнання правомірності вимог Росії аби в українців з’явилося світло. На що отримав відповідь від Подоляка про те, що це офіційне зізнання Росії в тероризмі на державному рівні.

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв, заявив, що питання зі світлом в Україні налагодиться лише після визнання правомірності вимог Росії в рамках “спеціальної військової операції” та її результатів, відображених у Конституції РФ. Про це він написав у своєму Telegram

Читайте також: Збирала дані про дислокацію літаків ЗСУ на півдні: СБУ затримали агентку РФ

“Купівля київським режимом електроенергії у Словаччини призведе до подальшого зростання цін на енергоносії як для європейців, так і для українців, але не дасть бажаної стабільності в роботі енергосистеми України. Шлях до стабільності енергопостачання інший. Треба визнати правомірність вимог Росії в рамках СВО та її результати, відображені в нашій Конституції. І тоді зі світлом налагодиться…”, — написав Медведєв. 

Своєю чергою, радник голови Офісу 6-го Президента України Михайло Подоляк відповів, що заява Медведєва — це офіційне зізнання Росії в тероризмі на державному рівні. 

“Фантастика! Кремль вустами Медведєва прямо заявив: ми будемо нищити українську енергосистему й тероризувати мільйони людей, доки Україна не погодиться на капітуляцію. Фактично офіційне зізнання в тероризмі на державному рівні. Про які перемовини тут можна говорити? Із ким?”, — написав Подоляк. 

Читайте також: Реальні зарплати в Україні впадуть на чверть

Нагадаємо, роспропаганда спробувала привласнити Тараса Шевченка. Правоохоронці знайшли нові докази злочинів окупантів у сфері дитячої освіти.