Президент ФРН Штайнмаєр провів 1,5 години у бомбосховищі на Чернігівщині

Під час візиту президента Німеччини Франка-Вальтера Штайнмаєра у місто Корюківці, що на Чернігівщині, почалася повітряна тривога. Президент ФРН поспілкувався з місцевими мешканцями.

Сьогодні, 25 жовтня під час візиту президента Німеччини Франка-Вальтера Штайнмаєра у місто Корюківці, що на Чернігівщині, почалася повітряна тривога. Президент Німеччини провів у бомбосховищі півтори години. Про це повідомляє журналіста німецького радіо ARD.

Читайте також: “Шахеди” можуть запускати по Україні з чорнобильської зони Білорусі — БГ

“Президент Штайнмаєр перебуває в Україні вперше з початку війни. Але його планам заважає повітряна тривога. Протягом 1,5 годин він змушений шукати притулку у підвалі. Сумні будні мільйонів людей в цій країні.”, — написала журналістка і додала фото Штайнмаєра, який перебуває у бомбосховищі з місцевими мешканцями. 

Прессекретар Штайнмаєра Керстін Гаммелін повідомила, що під час перебування у бомбосховищі, президент Німеччини поспілкувався з мешканками Корюківки. 

Читайте також: Ріші Сунак офіційно став прем’єр-міністром Великобританії

“Коли війна стає повсякденністю. Розмова Федерального Президента з жінками Корюківки на півночі України має відбутися у бомбосховищі після повітряної тривоги. «Ми відчуваємо це майже щодня, — кажуть вони, — і тепер часто просто ігноруємо тривогу»”, — написала Керстін Гаммелін. 

Нагадаємо, Президент ФРН Штайнмаєр прибув до Києва. У німецького президента у Києві відбудеться зустріч із Зеленським.