ВСУ відбили всі атаки ворога на Бахмут та Авдіївку

У Генштабі розповіли про ситуацію на Донбасі

Українські війська відбили всі атаки росіян на Донбасі, які все ще сподіваються захопити Авдіївку та Бахмут. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ.

Читайте також: Окупанти скидають воду з Каховського сховища

Зазначається, що здебільшого противник намагається утримати вже захоплені території та докладає зусиль до стримування ЗСУ. Водночас росіяни не залишають спроб вести наступ на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Протягом цієї доби українські бійці відбили всі атаки окупантів у районах населених пунктів Бахмут, Озарянівка та Одрадівка Донецької області.

Читайте також: Зеленський: З ночі по Україні випустили 36 ракет

При цьому продовжуються і постійні обстріли. На Бахмутському напрямку з танків та артилерії різних типів обстрілювалися українські позиції в районах населених пунктів Соледар, Бахмутське, Бахмут, Білогорівка, Спірне, Зеленопілля, Кліщіївка та Майорськ

Під Авдіївкою ворог стріляв із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах Авдіївки, Веселого, Красногорівки, Мар’їнки, Новомихайлівки та Первомайського.

Нагадаємо, в Міноборони заявили, що нова мета РФ – спричинити загибель тисяч людей. Військові прокоментували нову тактику росіян.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.