Глава Пентагону провів телефонні розмови з Шойгу та Резніковим: що відомо

Під час розмови з Резніковим, Ллойд наголосив на незмінній підтримці міжнародного товариства у розбудові міцності України.

Сьогодні,  21 жовтня міністр оборони США Ллойд Остін провів телефонну розмову із міністром оборони Російської Федерації Сергієм Шойгу, а також з міністром оборони України Олексієм Резніковим. Про це повідомляють у пресслужбі Пентагону. 

Читайте також: В Австрії рашисти пошкодили інсталяцію про Україну

Ллойд Остін III провів телефонну розмову з міністром оборони Росії Сергієм Шойгу. 

“Міністр Остін наголосив на важливості збереження ліній зв’язку в умовах війни, що триває проти України.”, — повідомили у Пентагоні.

Остін провів також телефонну розмову з Олексієм Резніковим. Він заявив про відданість та підтримку США для України у протистоянні російській агресії. 

“Міністр оборони США Ллойд Остін III у телефонній розмові з Міністром оборони України Олексієм Резніковим підтвердив непохитну відданість США підтримці спроможності України протистояти російській агресії.”, — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Кулеба закликав парламенти всіх країн визнати Голодомор геноцидом

Міністр оборони США наголосив на незмінній підтримці міжнародного товариства у розбудові міцності України та забезпеченні її здатності захищати себе у майбутньому. 

Нагадаємо, у Чорному та Азовському морях на бойовому чергуванні знаходиться 7 кораблів РФ. Росія тримає на бойовому чергуванні 7 кораблів у Чорному та Азовському морях, продовжуючи вимикати системи автоматичної ідентифікації на цивільних суднах.