На росТБ випадково визнали застосування іранських дронів

Офіційно Іран і Росія заперечують, що дрони, які використовуються окупантами, були поставлені Тегераном

У Росії офіційний представник Міністерства оборони випадково проговорився у прямому ефірі телебачення про використання російською армією іранських дронів, що заперечується на офіційному рівні. Про це повідомляє громадський рух “Інформаційний Спротив”.

Читайте також: МЗС запропонувало Зеленському розірвати дипвідносини з Іраном

Конфуз стався на одному із російських телеканалів. Гостем у програму, яка йде у прямому ефірі, запросили експерта з Міноборони РФ. Коли його вже представили глядачам та запросили за столик для інтерв’ю, експерт раптово вирішив позначити “заборонені теми” для розмови. Очевидно, не розуміючи, що мікрофон і камери вже працюють, він почав видавати всі «держтаємниці».

“Сильно човен не будемо розгойдувати, тому я дуже прошу вас сильно на цих іранських… Тому що це класика історій — дупа є, а слова нема, так? Ми всі знаємо, що вони іранські, але влада не визнає”, – встиг сказати експерт, перш ніж телеведуча його зупинила.

Нагадаємо, Іран і Росія завзято заперечують, що широко використовувані російською армією дрони-камікадзе «Герань 2» — це іранські «Shahed 136».

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.