Україна вистояла завдяки її захисникам та захисницям – Зеленський

Президент привітав українців зі святом, яке сьогодні має особливо важливе значення

Україна обов’язково переможе у війні з Росією, бо за неї борються не лише солдати на фронті, а й кожен українець у тилу. Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму вітальному зверненні з нагоди Дня захисників та захисниць України.

Читайте також: Зеленський дорікнув Червоному Хресту за пасивність

«Були різні періоди, різні загрози. Але Україна вистояла. Причина одна – це наші захисники та захисниці. Цей нинішній ворог у своєму злі об’єднує, здається, всіх ворогів нашої державності, які були. І перемогою над цим ворогом ми відповімо всім ворогам, які посягали на Україну”, – сказав Зеленський.

Президент висловив подяку всім українцям – не лише бійцям, які захищають свою землю зі зброєю в руках, але також дипломатам, волонтерам, журналістам, працівникам транспорту, енергетикам, будівельникам, медикам, рятувальникам, саперам, вчителям, фермерам, промисловцям та всім іншим, хто так чи інакше протистоїть російській навалі.

Читайте також: Зеленський висловився про резолюцію ООН

При цьому Зеленський наголосив, що майбутнє України сьогодні вирішується все-таки саме в окопах на передовій.

«За тобою, Український Воїн, – мільйони людей, які точно знають, заради чого живуть. З тобою, Воїне, в окопі – вся наша держава. З тобою – майбутнє дітей. Я знаю, що тобі дуже тяжко. Але я знаю, що ти сильний, я знаю, що ти наближаєш перемогу, як тільки можеш, і ми зробимо все, щоб її прискорити”, – сказав президент.

Нагадаємо, Зеленський вважає, що з кремлівськими терористами Україні нема про що говорити. Глава держави розповів про перший важливий крок щодо визнання російського режиму терористичним.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.