Зеленський відвідав військовий госпіталь: фото

Володимир Зеленський відвідав госпіталь з пораненими бійцями та нагородив їх за мужність.

Сьогодні, 14 жовтня, президент України Володимир Зеленський відвідав реанімаційне та травматологічне відділення. Медики розповіли йому про характер травм, яких зазнали бійці, перебіг лікування та одужання. Про це повідомляє пресслужба президента України Володимира Зеленського. 

Читайте також: ЄС планує санкції проти Ірану за постачання дронів до РФ

Зеленський поспілкувався з пораненими бійцями та вручив їм нагороди за мужність і самовідданість, виявлені в захисті країни.

“Дякую за службу. Бажаю вам якнайшвидшого одужання. Щиро дякую від нас усіх за захист держави”, – сказав Володимир Зеленський.

Президент також зустрівся з медичними працівниками й вручив їм державні нагороди за самовідданість і професіоналізм, надання медичної допомоги й збереження життя людей в умовах воєнного стану.

Читайте також: Путін сказав, коли закінчиться мобілізація в РФ

“Ви також є захисниками України, оскільки зберігаєте життя наших воїнів. Усі бійці кажуть, що наші лікарі – найвищого класу. Дякую вам і вашим родинам за те, що ви в нас такі є”, – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що Україна вистояла завдяки її захисникам та захисницям. Президент привітав українців зі святом, яке сьогодні має особливо важливе значення.