Уночі ворог завдав ракетних ударів по Харківщині — ОДА

Ворог уночі завдав ракетних ударів по Харківській області. У місті Вовчанськ пошкоджено 5 будинків.

Російські війська вночі завдали ракетного удару по місту Харків. Близько опівночі було зафіксовано влучання російської ракети в лісосмугу в Київському районі. За попередньою інформацією обійшлося без жертв. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Читайте також: Втрати РФ в Україні різко скоротилися: Дані Генштабу

В Харківській області протягом доби ворог обстріляв населені пункти вздовж лінії зіткнення. Так, у місті Вовчанськ пошкоджено 5 будинків. Обійшлося без постраждалих. 

“За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Куп’янському районі підірвався на міні та отримав поранення 54-річний чоловік”, — повідомив голова ОДА і наголосив на тому, що повертатися на деокуповані території до їх повного розмінування дуже небезпечно. 

Синєгубов додав, що по лінії зіткнення ворог обстрілює позиції ЗСУ і перегруповує власні підрозділи. 

Читайте також: Глава Єврокомісії прибула до Києва

“Наші захисники продовжують нищити окупантів, завдаючи їм великих втрат в живій силі та техніці.”, — додав голова ОДА.

Харьков / Telegram

Харьков / Telegram

Нагадаємо, у Генштабі повідомили про те, шо на Бахмутському напрямку ЗСУ знищили парашутно-десантний полк. ЗСУ знищили велику кількість російських військовослужбовців та військової техніки підрозділів парашутно-десантного полку. Значні втрати РФ не дозволяють продовжувати бойові дії.