Зеленський приїхав до Ізюму

Глава держави відвідав стратегічно важливе місто, визволене ЗСУ

Президент Володимир Зеленський прибув до міста Ізюм Харківської області. Ця поїздка не була анонсована заздалегідь. Фото з місця події публікує Центр стратегічних комунікацій ЗСУ.

Читайте також: У США високо оцінили дії української армії — Залужний

«Президент України В.Зеленський в Ізюмі. Сьогодні в звільненому українськими десантниками місті урочисто підняли державний прапор. Україна повертає своє”, – йдеться у повідомленні.

На опублікованих знімках видно, що глава держави побував у центральній частині міста та прогулявся підвісним пішохідним мостом, який частково постраждав під час боїв.

Читайте також: Командование украинской армии доложило Зеленскому об успехах на фронте

“Раніше, коли ми дивилися вгору, завжди шукали синє небо. Сьогодні, коли дивимося вгору, шукаємо тільки одне – прапор України. Наш синьо-жовтий уже майорить у деокупованому Ізюмі. І так буде в кожному українському місті й селі. Рухаємося лише в одному напрямку – вперед і до перемоги”, – написав Зеленський у соцмережах.

Нагадаємо, Зеленський розкрив суть гарантій безпеки. Київ працює над тим, щоб гарантами безпеки України стали сильніші країни вільного світу, сказав український лідер.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.