Це божевілля: Українські дипломати засудили зустріч Лаврова з ХАМАС

МЗС РФ веде переговори з лідерами однієї з найбільших терористичних організацій світу

У Москві відбулася офіційна зустріч глави МЗС РФ Сергія Лаврова з лідером палестинського терористичного руху ХАМАС Ісмаїлом Ханієм. Українське посольство в Ізраїлі вже охарактеризувало цю подію як “божевілля”.

Читайте також: Одразу 9 країн ЄС припинили видачу віз росіянам

«Лише країна, яка вбиває тисячі дітей, жінок і чоловіків під приводом «звільнення своїх громадян», може прийняти у себе лідера терористичної організації першого рангу», — йдеться у повідомленні.

Українські дипломати наголошують, що “світ не повинен сидіти, склавши руки, і спостерігати за цим безумством зі сторони”.

Читайте також: Україна презентувала проект довгострокових гарантій безпеки

«Час почати діяти, а не просто говорити», — заявили в посольстві.

Для довідки. ХАМАС — палестинський рух ісламізму, який є фактичною владою в секторі Газа. ХАМАС визнаний терористичною організацією в Ізраїлі, Канаді, США, Японії, Європейському Союзі та інших країнах.

Нагадаємо, у червні Путін зібрав у Петербурзі міжнародний економічний форум, куди погодилися приїхати лише президент Казахстану та терористи з «ЛДНР» та «Талібану». На цьому “економічному” форумі Telegram-канал» rel=»nofollow» target=»_blank»>обговорювали[[/link link_direct]] зокрема розчленування України.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.