У Криму анонсували репресії за проукраїнські погляди

Окупанти вже не приховують, що саджатимуть до в’язниці навіть за українські пісні

У Криму окупаційна влада пригрозила місцевим жителям репресіями за проукраїнські погляди. Відповідну заяву у себе в соцмережах зробив голова окупаційної адміністрації півострова Сергій Аксьонов.

Читайте також: Генштаб вперше визнав удар ЗСУ по аеродрому в Криму

Він поскаржився, що в Мережі з’являється все більше відео, на яких кримчани скандують проукраїнські гасла та співають українські пісні.

“Вважаю, що і організаторів, і учасників таких розваг потрібно притягувати до відповідальності, звільняти з посад, вживати інших заходів у рамках законодавства. Для тих, хто підтримує український режим, раціональним та логічним буде виїхати до тієї країни, яку вони так люблять”, – заявив Аксьонов.

Читайте також: Зеленський розповів, що окупанти тікають з Криму

Поплічник окупантів підкреслив, що жителям Криму, які очікують на визволення, загрожуватиме не тільки звільнення з роботи або відібрання бізнесу, але також кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, генерал США заявил, що Україна може визволити Крим наступного року. Американські військові вважають, що Генштаб ЗСУ взяв курс на повільне, але методичне перемелювання російської армії.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.