Україна відвоювала території вдвічі більші за Лондон — британська розвідка

У розвідці повідомили, що довіра розгорнутих російських військ до вищого військового керівництва Росії, ймовірно, ще більше погіршиться.

Зважаючи на успіхи України, Росія, ймовірно, віддала наказ про виведення своїх військ з усієї окупованої Харківської області на захід від річки Оскіл. З середи Україна відвоювала значні території, які щонайменше вдвічі більшу за розмір Великого Лондона. Про це повідомили в Міністерстві оборони Великої Британії. 

Читайте також: Ласкаво просимо до пекла: Укрпошта випустить маркований конверт

У Міністерстві оборони Британії написали, що на півдні, поблизу Херсона, Росія, ймовірно, намагається перекинути достатню кількість резервів через річку Дніпро до лінії фронту.

Імпровізований плавучий міст, який Росія почала будувати більше двох тижнів тому, залишається незавершеним. Українська далекобійна артилерія зараз, ймовірно, так часто обстрілює переправи через Дніпро, що Росія не може проводити ремонт пошкоджених автомобільних мостів.

Читайте також: У Херсоні вночі пролунали вибухи — ОВА

За даними розвідки, швидкі успіхи України мають значні наслідки для загального оперативного задуму Росії. Більшість сил в Україні, швидше за все, будуть змушені надавати пріоритет надзвичайним оборонним діям.

Щодо російських військ, у розвідці повідомляють, що і без того обмежена довіра розгорнутих військ до вищого військового керівництва Росії, ймовірно, ще більше погіршиться.

Читайте також: Війська РФ накрили вогнем два райони Дніпропетровщини

Нагадаємо, війська РФ накрили вогнем два райони Дніпропетровщини. Під удари ворога потрапили чотири громади.