Зеленский отметил успехи контрнаступления украинских военных

Весь світ разом з українцями приємно вражений, як ЗСУ звільняють свою країну від окупантів, зазначив глава держави.

Міжнародна спільнота, а також українці, вражені успіхами контрнаступних дій українських захисників на півдні, півночі та сході нашої держави. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні в неділю, 11 вересня.

«Світ у захваті. Ворог — у паніці. Україна пишається вами (українськими бійцями, — ред.), вірить у вас, молиться за вас, чекає на вас», — підкреслив він.

За його словами, шлях до перемоги – непростий. Однак глава держави впевнений, що українським захисникам він під силу. Зеленський додав, що вірить, що українські військові вийдуть на всі ділянки кордону України. Він також сиронізував, що росіяни назвуть свої поразки «жестами доброї волі», а українці — перемогою.

«Ми віримо у вас, у тих, хто всі ці 200 днів -15 або +35, о другій ночі або о шостій ранку, у звичайний понеділок або в День Незалежності, незважаючи на втому, напругу, небезпеку, робить свою справу, ризикує своїм життям, захищає свою країну», — наголосив глава держави.

Також президент додав, що українські захисники не звертають уваги на чутки та плітки. Вони пишуть історію у реальному житті – історію незалежності та перемоги України, наголосив він.

«Наші воїни, наші бійці, наші захисники. Для нас точно – перша армія світу», – резюмував Зеленський.

Нагадаємо, українські військові звільнили ще один населений пункт у Харківській області – смт Чкаловське.

Раніше президент Володимир Зеленський повідомив про деокупацію українськими військовими Василенково та Артемівку.

Новини от Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet