ЗСУ продовжують порушувати логістику ворога: знищено РЛС «Зоопарк», станцію РЛБ «Житель»

У Генштабі зазначають, що йде наступ на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Генеральний штаб ЗСУ повідомляє про ситуацію на фронті станом на 6 ранку 4 вересня. Росіяни зосереджуються на меті повної окупації Донецької області та збереженні впливу на окуповані території Харківської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.

Читайте також: Втрати РФ перевищили 49 тисяч осіб — Генштаб

Йдуть наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямку. За останню добу росіяни завдали понад 10 ракетних та понад 24 авіаударів по військових та цивільних об’єктах України.

За підтримки наземних угруповань, авіація Сил оборони завдала 6 ударів для ліквідації живої сили противника, бойової та спецтехніки, засобів радіоелектронної боротьби, ППО та об’єктів логістики.

Ракетні війська та артилерія наземних угруповань продовжує нести завдання з контрбатарейної боротьби, порушення систем управління та логістичного забезпечення ЗС РФ. Минулої доби було ліквідовано: радіолокаційна станція контрбатарейної боротьби «Зоопарк», станція радіоелектронної боротьби «Житель» та величезна кількість особового складу росіян. ЗСУ завдали поразки по російським пунктом управління, районам зосередження бойової техніки та особового складу танкового батальйону.

Раніше ми писали, що вночі росіяни обстріляли район Дніпропетровської області. Є руйнування.