В ОК “Південь” підтвердили втрати ворога і дані про підбитий Су-25

Літак Су-25, який вчора підбили ЗСУ, був виведений зі складу ворожих сил.

Стало відомо про втрати ворога на півдні України. Так, відомо про підбитий літак Су-25, знищення живої сили, танки і системи залпового вогню “Град”. Про це повідомили в Оперативному командувані “Південь” в Facebook

На півдні України було знищено 37 військових РФ, 3 танки, 4 гаубиці «Мста-Б», реактивна система залпового вогню «Град»,10 одиниць авто-бронетехніки та склад боєприпасів в Бериславському районі.

В районі Сухого Ставку вчора було ушкоджено літак Су-25. В ОК “Південь” повідомили, що вже є підтвердження про виведений його зі складу ворожих сил. 

Читайте також: Україна допоможе Естонії зробити свою «Дію»

Для довідки. Су-25 – радянський штурмовик, броньований дозвуковий військовий літак. Штурмовик призначений для безпосередньої підтримки сухопутних військ над полем бою вдень і вночі за прямої видимості мети, а також знищення об’єктів із заданими координатами цілодобово в будь-яких метеоумовах.

Нагадаємо, з’явилися фото збитого ворожого безпілотника над Миколаївщиною. Вранці, 2 березня, Повітряні сили Збройних сил України знищили ворожий безпілотник над Миколаївщиною.