ЗСУ відмовилися підтвердити визволення 4 сіл під Херсоном

Військові не підтверджують, але й не спростовують визволення населених пунктів на Херсонщині

У Міністерстві оборони поки що не готові підтвердити або спростувати інформацію ЗМІ про визволення чотирьох населених пунктів у Херсонській області. Відповідну заяву зробила речниця прес-центру Сил оборони України «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Читайте також: Росія намагається приховати український контрнаступ — ISW

Так, коментуючи повідомлення американського каналу CNN про те, що ЗСУ визволили 4 села під Херсоном, Гуменюк повідомила про позиційні бої в регіоні. Метою українських бійців на херсонському напрямку зараз є не лише покращення тактичного становища своїх сил, а й прагнення не допустити підходу ворожих резервів.

«На відміну від компанії CNN, я дуже переживаю за долю тих людей, які проживають у цих населених пунктах, і тих підрозділів, які ведуть за них бої, тому ми поки що нічого не підтверджуємо. Ми працюємо, як тільки буде можливість, ми обов’язково повідомимо», — сказала Гуменюк.

Нагадаємо, напередодні ввечері CNN з посиланням на свої джерела повідомив про визволення сіл Новодмитрівка, Архангельське, Томіна Балка та Правдине у Херсонській області.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.