Окупанти розстріляли зупинку громадського транспорту у Бахмуті: фото

Стало відомо, що стався розрив касетного боєприпасу біля зупинки громадського транспорту. Поліція повідомляє про жертви.

За минулу добу окупанти обстріляли 12 населених пунктів Донеччини — російська армія вдарила по містах Авдіївка, Слов’янськ, Бахмут, Красногорівка, Торецьк, Костянтинівка,  Миколаївка, смт Райгородок,  Щербинівка, селах Георгіївка, Петрівка, Тетянівка, повідомляє спресслужба поліції Донецької області в Facebook

Поліція повідомила про те, що росіяни застосовували проти мирного населення ракети, артилерію, РСЗВ «Ураган» і «Град». Вже відомо, що є вбиті та поранені серед мирного населення.

Читайте також: Німеччина згодна на вступ України, Молдови та Грузії до ЄС – Шольц

Крім цього, поліція повідомляє про розрив касетного боєприпасу в Бахмуті, яким ворог поцілив біля зупинки громадського транспорту. Внаслідок розриву боєприпасів загинули люди віком від 36 до 60 років.

В загальному, від обстрілів постраждали 36 цивільних – 22 житлових будинки, коксохімічний завод, гаражі, електромережі, автобазу тощо.

Нагадаємо, ЗСУ продовжують знищувати бази РФ на Херсонщині. В окупованому Бериславі спалахнув машинобудівний завод, на якому розміщувалася база окупантів, повідомляється також про удар по Новій Каховці.