Гауляйтеру Маріуполя та його поплічникам повідомлено підозри

Також СБУ взялася за мера Станиці Луганської, який працює на окупантів

Правоохоронці заочно повідомили про підозру гауляйтеру окупованого Маріуполя та ще дев’яти колаборантам із Донецької та Луганської областей. Про це інформує прес-центр Служби безпеки України.

Читайте також: Мелітопольські партизани потролили окупантів

Так, окупаційний «мер» Маріуполя та четверо його «заступників» підозрюються у зазіханні на територіальну цілісність та недоторканність України, вчиненому у складі організованої злочинної групи.

Зазначається, що всі вони представляли у минулому фракцію ОПЗЖ у міській раді, а зараз працюють на ворога та допомагають затверджувати владу окупантів у місті.

Раніше стосовно цих осіб було передано до суду ще одну кримінальну справу – за фактами державної зради та колабораційної діяльності.

Читайте також: Окупаційна влада Маріуполя вже не називає точну дату «референдуму»: ГУР

Також за кількома статтями кримінального кодексу підозрюються мер та два заступники мера Станиці Луганської. Вони не стали евакуюватись і зараз агітують мешканців працювати на ворога.

Допомагати загарбникам погодився і голова одного із підрозділів “Луганськгазу”, який передав окупантам все майно українського держпідприємства, а також екс-глава одного із відділів районного Пенсійного фонду у Луганській області.

facebook.com/SecurSerUkraine

facebook.com/SecurSerUkraine

Нагадаємо, Кадиров та його помічники одержали підозри від СБУ. Чеченський правитель став фігурантом кримінальної справи в Україні.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.