Купіть мішки для трупів: у Києві потролили указ Путіна про збільшення армії

Міноборони України порадило російському військовому командуванню разом із збільшенням армії закупити додаткові мішки для трупів.

У Міноборони України відреагували на указ президента РФ про збільшення російської армії, порадивши одночасно закупити більше мішків для трупів. Відповідний коментар у четвер, 25 серпня, з’явився у Twitter МОУ.

 

Зазначається, що Росія планує збільшити чисельність особового складу своїх збройних сил до 2 млн. осіб.

 

У Міністерстві оборони України заявили, що для виконання указу Володимира Путіна Міноборони РФ «тепер має закупити 2 мільйони мішків для трупів».

 

Також у Міноборони України не залишили поза увагою цинічне привітання білоруського правителя Олександра Лукашенка з Днем Незалежності.

 

«Диктатор привітав Україну та побажав мирного неба. У «подарунок» з Білорусі по Україні знову були випущені ракети. Бажаємо Лукашенку такого ж мирного неба та возз’єднання з його добрими друзями Хусейном та Каддафі», — заявили у відомстві.

 

Як повідомлялося, 24 серпня самопроголошений правитель Білорусі Олександр Лукашенко привітав українців з Днем Незалежності. Він побажав народу України «мирного неба та толерантності», а співучасть у російській агресії назвав «суперечностями».

 

Новини от Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet