Гауляйтер Маріуполя втік із міста — Андрющенко

Конфлікт між маріупольським гаулейтером Костянтином Іващенком та його російськими ляльководами набирає обертів, стверджує Петро Андрющенко.

Після нібито замаху гауляйтер Маріуполя Костянтин Іващенко та його дочка втекли з міста. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Читайте також: У Маріуполі партизани підняли прапор України

За його інформацією, Іващенко опинився в одній із лікарень поза межами Маріуполя.
«Саме тому його не було на «урочистому святкуванні російської ганчірки», — зазначив радник мера.

А на доньку Іващенка, яка теж виїхала з міста, напали.

«Більше того, його дочка в суботу терміново поїхала до Москви, подалі від небезпечного Маріуполя. Проте, в неділю в Москві на неї вчинили фізичний напад із погрозами. Все це складається в дуже цікаву картину павуків у банку», — пише Андрюшенко.

Також повідомляється, що конфлікт між Іващенком та його російськими ляльководами Сабліним та Івановим набирає обертів. Фейковий замах міг бути здійснений з метою дискредитувати одного з них.

«Сам Іващенко встановив дружні стосунки з Пушиліним останнім часом і відверто вирішив вискочити з однієї руки ФСБ до іншої – з донецьким слідом. Звичайно, це змусило Іванова реагувати погрозами. І тут відбувається «замах», який схожий на виставу з петардою. не говорять про «український слід». Сама справа на замах не веде Слідчий комітет Росії (як зазвичай) і навіть не МДБ, а поліція окупантів», – заявив Андрющенко

Раніше повідомлялося, що Байден і Зеленський обговорять «референдуми» РФ. Вашингтон має інформацію про підготовку Росією «фіктивних референдумів» на захоплених територіях.