Публічна клоунада: В ОП відреагували на привітання від Лукашенка

Білоруський диктатор змінює свої заяви на протилежні день у день, каже Подоляк

Привітання з Днем Незалежності та побажання «мирного неба», які сьогодні озвучив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, є публічною клоунадою. Про це заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк у комментарі білоруському виданню zerkalo.io.

Читайте також: Борис Джонсон привітав Україну з Днем Незалежності

На думку Подоляка, Лукашенко всерйоз вважає, що міжнародна спільнота не помічає його прямої співучасті у нападі на Україну. Саме тому білоруський диктатор влаштовує публічну клоунаду.

“Вчора активно розповідав, що за три-чотири дні все закінчиться, і неслухняних українців виріжуть, а сьогодні, у найкращих традиціях циніків, бажає Україні «мирного неба», відправляючи з власних аеродромів тонни смертоносних снарядів для атаки на мирні українські міста», — каже Подоляк.

Читайте також: Ох, не однаково мені: Генсек НАТО процитував Тараса Шевченка

Радник голови ОП зазначив, що після закінчення війни, в якій Україна переможе, детально обговорюватимуться “всі аспекти відтінків мирного неба над Україною”.

Нагадаємо, Лукашенко в День Незалежності побажав українцям «мирного неба». Диктатор заявив, що Білорусь і надалі виступатиме за збереження згоди та дружби між «братськими» народами.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.