“Ми усвідомлюємо, що може бути тяжіння до таких сакральних дат у ворога”: Наталія Гуменюк

Військові закликали не нехтувати сигналами повітряної тривоги на День Незалежності, 24 серпня.

Військовослужбовці закликають громадян у День Незалежності бути особливо пильними та не нехтувати сигналами повітряної тривоги, зокрема й у глибокому тилу. Про це сказала начальник Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк на брифінгу у Медіацентрі Україна – YouTube

«Ми усвідомлюємо, що може бути тяжіння до таких сакральних дат у ворога. І спровоковані саме цим можуть бути ракетні атаки, активізація на фронті певних груп та формувань. Ми готові до цього і просимо мирне населення це врахувати, оскільки є загроза і тиловим районам, які зазвичай не зазнають атак», — повідомляє Наталія.

Читайте також: Запорізька АЕС працює з ризиком порушення норм: Енергоатом

На брифінгу Наталія зазначила, що «Калібр» здатні вражати всю територію України, зокрема регіони в глибокому тилу. «І тому нехтувати сигналами повітряної тривоги не можна нікому», — наголосила Гуменюк.

Нагадаємо, Зеленський сказав, коли переговори з РФ стануть неможливими. У мережі та ЗМІ з’являється все більше повідомлень, що росіяни хочуть провести у Маріуполі «суд» над захисниками Азовсталі.