Мешканку Мелітополя завербували для коригування вогню по Запоріжжю

Чоловік агентки ходить до складу окупаційного угруповання РФ та бере безпосередню участь у бойових діях проти підрозділів ЗСУ на південному фронті.

СБУ викрила агентурну групу російського ГРУ, яка коригувала ракетні удари по Запоріжжі. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Читайте також: В РФ опозиція створила партизанську армію

Повідомляється, що організатором групи виявилася мешканка тимчасово окупованого Мелітополя, яка була завербована російськими спецслужбами для проведення підривної діяльності.

«За даними слідства, її чоловік входить до складу окупаційного угруповання РФ і бере безпосередню участь у бойових діях проти підрозділів ЗСУ на південному фронті. Для збору розвідданих жінка залучила свекра, який проживав в обласному центрі. Він мав здійснювати зовнішнє спостереження за переміщенням українських військ та проводити фотофіксацію об’єктів», — йдеться у повідомленні.

Раніше Зеленський сказав, коли переговори з РФ стануть неможливими. У мережі та ЗМІ з’являється все більше повідомлень, що росіяни хочуть провести у Маріуполі «суд» над захисниками Азовсталі.