Зеленський сказав, коли переговори з РФ стануть неможливими

У мережі та ЗМІ з’являється все більше повідомлень, що росіяни хочуть провести у Маріуполі «суд» над захисниками Азовсталі.

Якщо росіяни проведуть у Маріуполі показове судилище над українськими бранцями — це буде тією лінією, після якої переговори стануть неможливими. Про це у неділю, 21 серпня, заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

 

«Зараз у засобах масової інформації достатньо повідомлень про те, що у Маріуполі готують декорації для абсолютно огидного та абсурдного судилища над українськими захисниками – над нашими воїнами, які в полоні в окупантів.

 

Хоч би як там думали окупанти, хай що планують, реакція нашої держави буде абсолютно зрозуміла. Якщо це мерзенне судилище відбудеться, якщо наших людей, порушуючи всі домовленості, міжнародні правила заведуть у ці декорації… Це буде тією лінією, після якої будь-які переговори неможливі.

 

Україна не терпітиме знущання з людей, про яких можна сказати лише одне: вони герої своєї Батьківщини і вони захищали свободу свого народу від загарбників», — сказав Зеленський.

 

Він також підкреслив, що всі світові лідери стежать за розвитком подій і не терпітимуть «суду».

 

 

Новини от Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet