РФ не веде облік загиблих серед «мобілізованих» на окупованих територіях — Гайдай

Росія використовує чоловіків із захоплених територій як «гарматне м’ясо».

Росія не веде навчань загиблих на війні, яких «мобілізували» на окупованих територіях. Про це заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі телеканалу «Прямий».

Країна-агресор використовує чоловіків із ОРДЛО як «гарматне м’ясо», кидаючи без підготовки «на нуль». Використовуючи як наживку, окупанти намагаються з’ясувати напрям ведення вогню позицій української армії.

До речі, російські бойовики навіть не дістають тіла загиблих з-під завалів на окупованих територіях. Гайдай також зазначив, що безглуздо говорити і про відновлення комунікацій у зруйнованих містах та селах, які тимчасово непідконтрольні Україні.  
Росіяни не в змозі повернути життя захопленим населеним пунктам.

«Замість води – калюжі, замість газу – багаття, замість електрики – свічки. Повернення до Кам’яного віку – констатуємо там гуманітарну катастрофу,» – наголошує Гайдай.

Раніше ми писали, що окупанти пропонують по 60 тисяч рублів за інформацію про місцезнаходження чоловіків. Гайдай також розповів про ситуацію на фронті: ЗСУ відбили за добу 13 ворожих атак.