РФ продовжує бити по Сумщині та Чернігівщині — МВС

Обстрілам з мінометів, реактивної та ствольної артилерії зазнають прикордонні міста та села.

Війська РФ продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Сумської та Чернігівської областей. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Читайте також: США готують Україні допомогу на $800 млн — ЗМІ

Відзначається, що в Білопільській громаді на Сумщині пролунали 35 вибухів. Через ранковий артобстріл пошкоджено нежитловий будинок та приміщення школи.

Після обіду окупанти з 82-мм мінометів вдарили по околиці одного з населених пунктів Краснопільської громади, у зв’язку з чим прогриміли близько десятка вибухів. Також із 120-мм мінометів накрили один із населених пунктів Миропільської громади, там зафіксували близько 20 прильотів.

У Чернігівській області атакам зазнала Новгород-Сіверська та Семенівська громади.

«Двічі за добу реактивна та ствольна артилерія ворога накривала вогнем територію Новгород-Сіверської громади, всього зафіксовано понад два десятки вибухів. Вранці на території Семенівської громади розірвалися три міни 120-мм калібру», — уточнили у відомстві.

Раніше Зеленський назвав головні теми зустрічі у Львові. Український та турецький лідери, а також генсек ООН порушили питання ядерної загрози, утримання військовополонених та експорту зерна.