Ердоган обговорить із Зеленським ймовірність переговорів із Путіним — ЗМІ

У Львові відбудеться зустріч лідерів України, Туреччини та генсека ООН

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган на зустрічі у Львові 18 серпня обговорить із президентом України Володимиром Зеленським можливість його прямих переговорів із Володимиром Путіним.

Про це повідомляє турецький телеканал CNN Turk.

На думку журналістів, напередодні зустрічі Зеленського, Ердогана та генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша у Львові «спостерігається, що Росія готова пом’якшувати свою жорстку позицію» щодо прямих переговорів очільника Кремля та українського президента.

Читайте також: Газ и зерно. Как Эрдоган к Путину слетал

З посиланням на неназвані джерела в Росії на турецькому телеканалі заявили, що Путін нібито натякнув під час нещодавніх переговорів з Ердоганом, що може зустрітися із Зеленським.

«Тепер, щоб зупинити війну, російська сторона заявила: «По-перше, лідери можуть обговорити та визначити дорожню карту. Потім делегації можуть розпочати роботу із втілення цієї дорожньої карти у життя», — зазначає CNN Turk.

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський проведе зустріч із турецьким лідером Реджепом Тайіпом Ердоганом та генсеком ООН Антоніу Гутеррешем. Про те, що про це відомо, читайте у нашому матеріалі.