Росіяни більше не хочуть воювати, до армії звуть громадян Азії – розвідка

Людям обіцяють грошову винагороду та російське громадянство.

У Росії закінчуються охочі повоювати проти українського народу. Військове керівництво країни-агресора вже почало запрошувати до своєї армії громадян із держав Центральної Азії. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони на своїй сторінці в Facebook..

Читайте також: Подоляк поставив крапку у питанні Кримського мосту: «Має бути знищений»

«Кількість російських громадян, які хочуть вирушити на війну в Україні, і далі зменшується. Щоб хоча б частково зберігати можливість формувати нові резерви, кремлівське керівництво намагається все активніше залучати до ЗС РФ іноземних громадян», – пишуть розвідники.

За їхніми даними, Московський регіон посідає першість у формуванні нових армійських підрозділів. Справа в тому, що керівництво дало військкоматам та поліції завдання «провести агітаційні заходи» з громадянами Киргизстану, Узбекистану, Таджикистану.

Громадянам цих країн за підпис контракту та поїздку на війну в Україну обіцяють гроші та російське громадянство.

Примітно, що на цьому фоні у Чечні також йде формування та підготовка 4 батальйонів, які хочуть відправити в Україну. Їх формують силою.

Читайте також: В армію беруть не всіх поспіль: Резніков розповів про мобілізацію

Силовики викрадають молодих чеченців, здебільшого із сіл, а потім загрожують кримінальним переслідуванням, тортурами та змушують підписувати контракт для відправки на війну. Це спричинило незадоволення серед жителів Чечні.

«Громадяни республіки висловлюють невдоволення тим, що Кадиров посилає мусульман брати участь і гнити на «чужій» війні двох християнських народів – росіян та українців. Така політика Кадирова сприймається як зрада мусульман», – резюмували в ГУР.

Нагадаємо, раніше в американському Інституті вивчення війни оцінили плани Володимира Путіна щодо України.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.